Empresa de construcció a Manresa

Empresa de construccio a Manresa

Construcció d’obra nova, reformes i rehabilitacions per l’empresa o el particular de Manresa i el Bages

Disseny, tendència, qualitat, funcionalitat… Què busques en l’habitatge dels teus somnis? A Construccions Carlos Baena ens fem les mateixes preguntes a cada obra o reforma que comencem, per aconseguir la plena satisfacció del client.

Des d’una petita reforma de bany, fins a una rehabilitació integral d’una antiga masia, passant per la construcció i promoció d’obra nova, la nostra empresa de construcció a Manresa fa més de 15 anys que dóna llum als projectes constructius més diferents.

Treballem per tot el Bages i l’Anoia, proporcionant a cada client un servei integral clau en mà, que abasta des del pressupost inicial COMPLETAMENT GRATUÏT fins a la planificació i execució d’obra, supervisió o entrega final. Comptem amb personal especialitzat i amb maquinària per ocupar-nos del projecte de reforma integral.

Distribuïdors de Piedraflex

Piedraflex és el sistema més nou i el producte més innovador per a revestiments en pedra lleugera, flexible i única en la seva categoria. Ofereix multitud de possibilitats constructives, perquè s’adhereix a qualsevol superfície (formigó, ceràmica, fusta, metall…)

Banys i paviments de microciment

Per la seva característica antilliscant, impermeable i molt resistent, els mobles, sòls, i parets de microciment són ideals per a banys. A més d’aportar un disseny sòlid, el seu fàcil manteniment li converteix en l’opció perfecta per a habitatges, hotels i allotjaments amb serveis com spa, sauna, hidromassatge...

Busques una empresa de construcció a Manresa o a qualsevol altra localitat del Bages? Consulta’ns un pressupost sense compromís.